2020-10-12 13:40:46• hírek • Közlemény

Október 15-étől igényelhető a fűtéstámogatás

Illusztráció/ pixabay.com
Illusztráció/ pixabay.com

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal alárendeltségébe tartozó Szociális Igazgatóságon október 15-től lehet benyújtani a téli időszakra vonatkozó fűtéstámogatáshoz szükséges iratokat, a novemberi hónapi támogatás esetében legkésőbb október 30-ig.

A fűtéspótlékot a szatmárnémeti lakcímmel rendelkező személyek, családok, egy háztartásban élők igényelhetik a 2020. november – 2021. március közötti időszakra. A jogosultságot bizonyító egyéb dokumentumok mellett az iratcsomónak egy nyilatkozatot és egy kérést kell tartalmaznia. A szükséges dokumentumok átvehetőek az igazgatóság Ilişeşti utca 4. szám alatti székházában, vagy letölthetőek a polgármesteri hivatal honlapjáról.

A támogatás révén az önkormányzat földgáz és villanyárammal történő fűtés, vagy szilárd tüzelőanyag költségeinek egy részét téríti meg az arra jogosult kérelmezőknek.

A támogatásra azok a földgázzal, villanyárammal, vagy szilárd tüzelőanyaggal fűtő személyek, családok, együtt lakó személyek jogosultak, akiknek havi jövedelme nem haladja meg a 750 lejt.

A havi jövedelem megállapításakor a kérés benyújtását megelőző hónap bevételeit veszi figyelembe az önkormányzat, és bármilyen változást öt napon belül jeleznie kell a kérvényezőnek a Szociális Igazgatóságon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: